Fitcoins® als hefboom om fitheid te verhogen

Investeer in het succes van je financiële instelling en je medewerkers. Ga voor fitte mensen in een fit bedrijf! Beloon activiteiten die fysieke, zakelijke én mentale gezondheid bevorderen met digitale spaarpunten: Fitcoins®.

  • het hele wellbeing-beleid in één platform
  • met echte beloningen
  • thuis en op het werk
Vraag een demo
Vraag een offerte

headerbeeld

Vertrouwd door:

trifinance
vibol
ann-wauters

Onze ambassadrice

"Door het coronavirus zaten we maandenlang gekluisterd aan ons scherm. De Fitcoins zijn nu een extra stimulans zijn om opnieuw actief te zijn en te connecteren met je collega’s. En dat bevordert natuurlijk het mentale welzijn."

Ann Wauters
Voormalig professioneel basketbalspeelster en keynote spreker

Fitcoins houden jouw organisatie fit

Beloon je medewerkers voor hun deelname aan sportieve, educatieve en sociale activiteiten met Fitcoins®. Met 1 app heeft je hele team, thuis of op het kantoor, toegang tot nuttige content en persoonlijke uitdagingen, uitgewerkt voor hun 360° welzijn. Onderhoud het fysieke, mentale en sociale welzijn van je medewerkers en investeer daarmee in gelukkigere werknemers en het succes van jouw financiële instelling.

Fitcoins EventsOnze droom

Tegen 2030 de wereld voorzien van 1 miljoen fitte en gezonde mensen die hun doelen bereiken! Pas wanneer je mentaal, fysiek en sociaal fit bent, gaan presteren en genieten samen. Dat ervaren we elke dag zelf.

360° welzijn

Fysiek

Fysiek

Wij brengen jouw organisatie in beweging met heel wat
persoonlijke uitdagingen waaruit je kan kiezen. Of jouw teamgenoten nu liever wandelen, fietsen of dansen, iedere activiteit is een goede activiteit en wordt beloond met fitcoins. Kies voor beweging op maat van jouw werknemers.

Mentaal

Mentaal

Goed slapen, sociale activiteiten, leren omgaan met stress en mindfulness zijn minstens even belangrijk voor het succes van jouw medewerkers. Met de app halen jouw medewerkers ook mentale doelstellingen. A good job starts with a mind fit for success!

Sociaal

Sociaal

Een fit brein betekent een actief brein. Daarom voorzien we heel wat educatieve content en oefeningen om jouw team scherp te houden. Wanneer medewerkers positief bijdragen, volgen de resultaten en stijgt de professionele fitheid. Daarom verdient ook contact met collega’s en business mentoring fitcoins.

persoonlijk-doel

Beloon persoonlijke overwinningen

Met de digitale spaarpunten die jouw medewerkers verdienen voor het behalen van iedere persoonlijke overwinning, kunnen ze allerlei leuke producten aankopen naar wens. Zo kunnen ze winkelbonnen kopen, producten die hun mentale en fysieke fitheid bevorderen, producten die de teamspirit bevorderen, concerttickets en zoveel meer! Daarnaast kan iedereen ook deelnemen aan allerlei workshops rond gezondheid en welzijn. Voor ieder wat wils!

Een oplossing voor jouw team?

Ben jij een welzijnsmanager, hr manager of preventieadviseur die begaan is met het welzijn van je medewerkers? Zoek jij een oplossing die resulteert in een duurzame gedragsverandering? Fitcoins zijn meer dan een éénmalige challenge. Met Fitcoins investeer je in het lange-termijn welzijn van je medewerkers. Een investering die je snel terugverdient. Bovendien is het zo gelanceerd, en volg je het success van de app op in een handig dashboard.

Fitcoins Statistieken

Wetenschappelijk ondersteund

De wetenschap is unaniem: een fitter team zorgt voor een hoger rendement. Wanneer je investeert in je werknemers, investeer je dus rechtstreeks in jouw bedrijf. Werknemers gelukkig? Werkgever nog gelukkiger.

grafiek

Vertrouwd door
industrieleiders

trifinance
vibol

Tevreden klanten

marjan

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam is belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling. Met de Fitcoins is het nu mogelijk om al onze medewerkers fit te krijgen. Zelfs een wandeling naar de bakker wordt beloond.”

Marjan Schollaert
HR Project Manager TriFinance

lieven

"Het welzijn van onze werknemers dragen we hoog in het vaandel. Zo hebben we al forse inspanningen geleverd om de werkomgeving ergonomisch in te richten. Met de Fitcoins stimuleren we collega’s nu ook om gezonder en actiever te leven.”

Lieven Spillebeen
Zaakvoerder Vibol

“De meeste werknemers bij ons brengen hun werkdag al zittend door. Dankzij Fitcoins stimuleren we onze collega’s om meer te bewegen en gezond te blijven. We merken dat de werknemers gemotiveerd zijn om extra punten te scoren en dat maakt ons als werkgever alleen maar gelukkig.”

Private Bank

Onze coaches zijn ervarings-deskundigen

Elk teamlid heeft een andere achtergrond (business, body of mind), maar allemaal beseften we op een bepaald moment dat energie management aan de basis ligt van succes. We brengen dus niet alleen expertise uit verschillende domeinen samen, maar ook jarenlange ervaring en knowhow.

team

Meer weten?
Plan een online afspraak